image

DUURZAAM COMFORTABEL WONEN

Verschil maken doen we bij Van Wijnen samen met ontwikkelaars, corporaties en beleggers. Vol passie investeren we in toekomstbestendige en betaalbare leefomgevingen waar bewoners onbezorgd kunnen wonen. Zo bouwen we daadkrachtig verder aan een leefklimaat waar mensen nu en in de toekomst duurzaam kunnen leven zonder in te leveren. Dat is fijn voor iedereen.

ECHT GROEN WONEN!

Net als in de eerdere fasen van GROEN worden ook deze woningen heel energiezuinig. Dankzij een lucht/water-warmtepomp zijn ze bovendien gasloos, wat zorgt voor lagere woonlasten. Alle gebruiksruimtes in huis (m.u.v. de zolder) zijn voorzien van vloerverwarming. Dat voelt niet alleen heel aangenaam, het is ook nog eens veel mooier: alles is prachtig strak afgewerkt zonder radiatoren! De ventilator voor de lucht/warmtepomp is netjes weggewerkt achter je berging in de achtertuin. Kortom, in GROEN ben je helemaal klaar voor een duurzame toekomst. Wil je meer weten? Thekla legt het graag uit bij het verkoopgesprek.

SCHRIJF JE NU IN VOOR
WONEN IN GROEN

Zie jij jezelf wel wonen in GROEN en heb je nog vragen? Bel Thekla. Zij kan je alles vertellen over wat er allemaal kan en mag in deze unieke wijk. Ook kan zij je helpen je financiële plaatje rond te krijgen en meedenken hoe je van jouw woning in GROEN echt helemaal jouw plek maakt.

Thekla Trouw, Verkoopmanager bij Van Wijnen
T +31 (0)6 - 53 50 64 97

Inschrijven