image

Groen is wonen in een tuindorp

Webinar start verkoop
project Wonen in Groen Maassluis

Op donderdag 30 september 2021 is het zover, dan organiseren we de online start verkoop (webinar) voor Wonen in Groen Maassluis. Tijdens dit webinar vertellen we je alles over de 23 woningen binnen deze fase van dit prachtige nieuwbouwplan. Van de buurt en de bereikbaarheid tot de verschillende typen woningen én de (definitieve) prijzen, alles komt aan bod. Ook leggen we je uit hoe de verkoopprocedure werkt en kun je je vragen stellen. ‘Treffen’ we je 30 september om 20.00 uur?

AANMELDEN WEBINAR

De nieuwe buurt GROEN in Sluispolder-West in Maassluis krijgt al aardig vorm. Dit kleinschalige tuindorp rond het Da Costaplein biedt veel ruimte aan haar bewoners én aan heel veel groen. Bovendien kreeg GROEN op de tekentafel naast het moderne comfort, de markante sfeer en rijke details mee van een typische jaren-30-wijk. 

GROEN fase 2B zal bestaan uit 23 eengezinswoningen. Je hebt keuze uit een tussen - of hoekwoning met een woonoppervlakte van circa 119 tot 131 m2. Alle woningen hebben standaard drie slaapkamers, een vrij indeelbare zolder én een diepe achtertuin op het zuidoosten. 

Aan de voorzijde van de woningen komen mooie groenstroken en achter de woningen beschutte groene hofjes. Wie wil daar nu niet wonen? De verkoop van de volgende fase van GROEN start na de zomer. 

Meld je snel aan, dan houden we je als eerste op de hoogte!   


MELD JE HIER AAN

een tuindorp

ruimtelijk wonen
tussen veel groen

Foto

eigentijds

wonen met een knipoog
naar de jaren-30

Foto

verkoop

start Q4 2021
schrijf je snel in

Foto

GROEN in vogelvlucht

Locatie

Kleinschalig tuindorp midden in Maassluis rond het Da Costaplein.

Sfeer

en gezellige stadswijk met een typisch dorps karakter.

Architectuur

Modern met een knipoog naar de jaren-30.

Comfort

Weinig onderhoud en energiegebruik waardoor meer tijd overblijft om te genieten.

Ruimte

Veel bomen en ruime groenstroken.

Natuur

Het vele groen trekt vogels en vlinders aan.

Voorzieningen

Je loopt of fietst in een paar minuten naar het winkelcentrum.

Gemeenschap

Lekker hangen in het park terwijl de kids heerlijk ravotten.

image

Divers Maassluis

Het historische stadje Maassluis heeft een rijk en gevarieerd aanbod op cultureel en culinair gebied. Bovendien ligt het lekker centraal: ’s ochtends een rondje hardlopen door de polder, door naar je werk in de Randstad en ’s avonds na het eten nog even uitwaaien op het Noordzeestrand? Dat kan allemaal als je in Maassluis woont! Je woont hier heerlijk rustig in een groen en waterrijk stukje Zuid-Holland. Pak de auto en je staat in een kwartiertje in Vlaardingen of Schiedam, in 30 minuten in Delft en in 20 minuten op Rotterdam Airport.

Een tuindorp, wat is dat?

Een tuindorp of tuinwijk is een term voor een specifieke vorm van Europese stedenbouw uit de jaren-30. In het tuindorp bij Utrecht werden destijds woningen gebouwd voor gegoede burgers. Het nieuwe dorp werd aangeprezen als: “Wonen in een landelijke omgeving, frissche lucht, veel zon, veel groen en bloemen’. GROEN is geïnspireerd op die tuindorpen van vroeger. Het leuke van GROEN is dat je niet tussen de nieuw­bouwwijken woont, maar midden in Maassluis zelf. Je loopt of fietst in een paar minuten naar het winkelcentrum voor je boodschappen, de slijter, bakker, kapper of drogist. Gewoon, in je eigen buurt!

Schrijf je nu in voor
wonen in GROEN

Zie jij jezelf wel wonen in GROEN en heb je nog vragen? Bel Thekla. Zij kan je alles vertellen over wat er allemaal kan en mag in deze unieke wijk. Ook kan zij je helpen je financiële plaatje rond te krijgen en meedenken hoe je van jouw woning in GROEN echt helemaal jouw plek maakt.

START VERKOOP: Q 3-4 2021
START BOUW: Q 2-3 2022

Thekla Trouw, Verkoop manager bij Van Wijnen
T +31 (0)6 - 53 50 64 97

SCHRIJF JE NU IN VOOR
WONEN IN GROEN

Zie jij jezelf wel wonen in GROEN en heb je nog vragen? Bel Thekla. Zij kan je alles vertellen over wat er allemaal kan en mag in deze unieke wijk. Ook kan zij je helpen je financiële plaatje rond te krijgen en meedenken hoe je van jouw woning in GROEN echt helemaal jouw plek maakt.

Thekla Trouw, Verkoopmanager bij Van Wijnen
T +31 (0)6 - 53 50 64 97

Inschrijven