Welke interieurstijl past bij jou?

Wonen in Groen sfeer teckel

robuust

Robuust

Onbewerkt hout, beton en staal geven dit interieur een robuuste uitstraling. Wol, linnen en katoen zorgen voor natuurlijke zachtheid en een goede akoestiek. Door het gebruik van onbehandelde materialen ontstaat een natuurlijke en authentieke sfeer. Kortom: een stoer interieur.

puur

Puur

Zoekt u de juiste balans tussen de inrichting en de open ruimte? Kies dan voor rust en eenvoud. In dit lichte interieur met een Scandinavische uitstraling lopen kleuren en materialen in elkaar over. Prominent is de combinatie van ronde en rechte moderne vormen met verweerde, natuurlijke materialen in de meubels.

elegant

Elegant

Klassieke, elegante vormen gaan stijlvol samen met moderne, organische vormen. Zelfs ronde en rechte vormen combineren uitstekend. Deze mix van stijlen zorgt voor een heel persoonlijk en krachtig interieur. Hier komt een fraai erfstuk of een prachtig kleed goed tot zijn recht. Ook raambekleding speelt een belangrijke rol.

uitbundig

Uitbundig

Dit eigentijdse interieur bestaat uit verschillende materialen, zoals de ongedwongen combinatie van nieuwe en vintage meubels. Het gebruik van krachtige kleuren maakt van uw interieur een uitgesproken statement. Accessoires en textieldessins zorgen voor een speelse toets.

rust

Rust

In dit zachte interieur ontstaat rust door ronde vormen, blank hout en vergrijsde pastelkleuren met elkaar te combineren. Voor een krachtig accent kiest u voor een element van marmer of natuursteen. Met een paar verschillende pastelkleuren en een klein dessin krijgt uw interieur een romantische uitstraling.