image

WONEN TUSSEN
STAD EN STRAND

’s Ochtends een rondje hardlopen door de polder, door naar je werk in de Randstad en ’s avonds na het eten nog even uitwaaien op het Noordzeestrand? Dat kan inderdaad allemaal als je in Maassluis woont! Je woont hier heerlijk rustig in een groen en waterrijk stukje Zuid-Holland, maar vooral ook verrassend centraal: eigenlijk woon je precies tussen Rotterdam en het Noordzeestrand. Kan het idealer?

Maassluis ligt aan de A20 van Rotterdam naar Naaldwijk. Pak de auto en je staat in een kwartiertje in Vlaardingen of Schiedam, in 30 minuten in Delft en in 20 minuten op Rotterdam Airport. Over uitstekende bereikbaarheid gesproken!

ROUTE

NATUURLIJK

Hou je van water? Maassluis heeft zelfs een leuk strandje! Ga je voor een maatje groter: met de trein sta je in 10 minuten aan de Noordzeekust, met de auto in 20 minuten. Actief genieten van de vrije natuur kun je ook in het nabijgelegen natuurgebied Midden Delfland: een karakteristiek veenweidegebied met monumentale boerderijen, molens en vaarten. Je kunt hier skeeleren, fietsen en kanoën… of gewoon genieten van de rust.

DIVERS
MAASSLUIS

Het historische stadje Maassluis heeft een rijk en gevarieerd aanbod op cultureel en culinair gebied: restaurants, bistro’s en eetcafés genoeg! Van een driegangendiner onder de hooiberg in de Ridderhof tot een lunch op de terrasboot van Monsieur Paul, van een bier- of whiskeyproeverij bij het Drankenkabinet tot complete avond uit in een van de theaters: Maassluis blijft je verrassen met een bruisend horeca aanbod! Over uitstekende bereikbaarheid gesproken!

image

ALLES IN DE BUURT

Het leuke van GROEN is dat je niet tussen de nieuwbouwwijken woont, maar midden in Maassluis zelf. Je loopt of fietst in een paar minuten naar het winkelcentrum voor je boodschappen, de slijter, bakker, kapper of drogist. Gewoon, in je eigen buurt!

Heb je zin om eens uitgebreid te stadten? Met de auto rijd je in een klein half uur naar Rotterdam. Maar het winkelaanbod in Maassluis is ook verrassend veelzijdig met verschillende winkelstraten, een horecaplein en leuke winkels langs de vlieten. In winkelcentrum Koningshoek vind je ruim 60 winkels met alles op het gebied van mode, lifestyle en beauty. En parkeren in Maassluis is gratis!

SCHRIJF JE NU IN VOOR
WONEN IN GROEN

Zie jij jezelf wel wonen in GROEN en heb je nog vragen? Bel Thekla. Zij kan je alles vertellen over wat er allemaal kan en mag in deze unieke wijk. Ook kan zij je helpen je financiële plaatje rond te krijgen en meedenken hoe je van jouw woning in GROEN echt helemaal jouw plek maakt.

Thekla Trouw, Verkoopmanager bij Van Wijnen
T +31 (0)6 - 53 50 64 97

Inschrijven