VOLLEDIG VERKOCHT!

TYPE LINDE++

Hoekwoning

Deze 5.40 meter brede woning heeft een fraaie tuitgevel die zorgt voor veel extra ruimte op de tweede verdieping. Hier creër je een geweldige werkkamer of extra ruimte voor je groter wordende gezin.

Voor alle woningen is het mogelijk om te kiezen voor een uitbouw van 1.20 meter of 2.40 meter. De woningen worden uitgevoerd met achterpui met een loopdeur naar de tuin. Liever een schuifpui of twee openslaande deuren? Geen probleem! In de woonwensenlijst vind je alle mogelijkheden en prijzen voor deze aanpassingen.

KENMERKEN:

Bouwnummers: 1 en 12

Woonoppervlakte: 131 m2

Prijs: Verkocht onder voorbehoud

BLOK 11

Foto

PLATTEGRONDEN

De getoonde plattegrond is tussenwoning type LINDE met bouwnummer 10 uit blok 11. De plattegrond is in basis gelijk voor alle typen. De verschillen zitten voornamelijk in de raamverdeling en in de breedtemaat. De woningen uit blok 11 (bnr. 1 tot en met 12) hebben een breedte van 5.40 meter; die uit blok 12 zijn 30 cm minder breed.

Foto

BEGANE GROND

Foto

EERSTE VERDIEPING

Foto

TWEEDE VERDIEPING

image

BEKIJK HET VOLLEDIGE WONINGAANBOD

WONINGAANBOD

SCHRIJF JE NU IN VOOR
WONEN IN GROEN

Zie jij jezelf wel wonen in GROEN en heb je nog vragen? Bel Thekla. Zij kan je alles vertellen over wat er allemaal kan en mag in deze unieke wijk. Ook kan zij je helpen je financiële plaatje rond te krijgen en meedenken hoe je van jouw woning in GROEN echt helemaal jouw plek maakt.

Thekla Trouw, Verkoopmanager bij Van Wijnen
T +31 (0)6 - 53 50 64 97

Inschrijven