VOLLEDIG VERKOCHT!

TYPE PLATAAN++

Tussenwoning

Dit is een hoekwoning van 5.10 meter met een tuitgevel. Met veel lichtinval in de woonkamer door de raampartijen in de zijgevel.

Alle woningen hebben een 1ste verdieping met 3 slaapkamers en een royale badkamer. Op de 2de verdieping is het mogelijk om een extra kamer te creëren. Deze woning beschikt al over een tuitgevel, wil je er nog een dakraam bij? Dan kan je die keuze maken via de woonwensenlijst. Uiteraard zijn de woningen gasloos en in alle verblijfsruimtes is er vloerverwarming, wel zo heerlijk! Geen vervelende radiatoren meer en overal comfortabel warm. En wil je koelen in de zomer? Ook dat is een optie die gekozen kan worden uit de woonwensenlijst.

KENMERKEN:

Bouwnummer: 23

Woonoppervlakte: 141 m2

Prijs: € 445.000,- v.o.n.

BLOK 12

Foto

PLATTEGRONDEN

Afgebeelde plattegrond is de hoekwoning met tuitgevel en royale erker, type PLATAAN+++ met bouwnummer 13 uit blok 12. In de royale erker, aan de zijkant van de woning, situeer je bijvoorbeeld de eetkamer of een heerlijke werkkamer.
Deze 2e verdieping is in basis gelijk voor alle tussenwoningen met tuitgevel. Echter de breedte maat kan afwijken. De tuitwoningen uit blok 12 (bnr. 13, 18 en 23) hebben een breedte van 5.10 meter.

Foto

BEGANE GROND

Foto

EERSTE VERDIEPING

Foto

TWEEDE VERDIEPING (TUITWONING)

image

BEKIJK HET VOLLEDIGE WONINGAANBOD

WONINGAANBOD

SCHRIJF JE NU IN VOOR
WONEN IN GROEN

Zie jij jezelf wel wonen in GROEN en heb je nog vragen? Bel Thekla. Zij kan je alles vertellen over wat er allemaal kan en mag in deze unieke wijk. Ook kan zij je helpen je financiële plaatje rond te krijgen en meedenken hoe je van jouw woning in GROEN echt helemaal jouw plek maakt.

Thekla Trouw, Verkoopmanager bij Van Wijnen
T +31 (0)6 - 53 50 64 97

Inschrijven